Het weer in Istanbul
Click for Istanbul, Turkije Forecast

Aanmelden Nieuwsbrief

IstanbulTips - English home | sitemap | contact   

Istanbul, grootste stad van Turkije. Stad tussen twee werelddelen. Brug tussen oost en west.

Reviews (11)
ISTANBUL.. ISTANBUL.. een echte moderne wereldstad!
Een stad dat verdeeld is in twee wereld delen en een rijke historie kent. Een stad die rijk is aan kunst, cultuur en gastvrije mensen heeft. ISTANBUL zou ik zeker aanraden omdat het een stad is met vele bezienswaardigheden, onder andere Het Topkapi paleis, de Hagia Sophia.. en wie van cultuur én winkelen houdt kan in Istanbul zijn hart ophalen. Koopjes scoren op de Grand Bazaar, luxe merken shoppen in de Bagdat Caddesi het aanbod is eindeloos. Of genieten van een boot tochtje over de Bosporus. Maak kennis met de traditionele Turkse keuken of smul van de fusion gerechten in een hip nieuw restaurant!

ISTANBUL.. ISTANBUL.. echt een culturele wereldstad!

die je zeker moet zien!
Sevgi / 17-01-2010 17:05
Het magische Istanbul beschikt over een groot aantal bezienswaardigheden. Wil je het gevoel krijgen van Europa en Azie op een plek dan is Istanbul een must. Het Topkapi paleis, de Hagia Sophia en een nog grote trekpleister is het bedevaartsoort Eyüp. Hier kun je verschillende moskeeën, straatfonteinen en een mooie begraafplaatsen bezichtigen.

Winkelen kan in Beyoglu. In de straat Istiklal Caddesi is het iedere avond koopavond. Je kijkt je ogen uit op de vele bazaars. Tot diep in de nacht stappen kan in Artaköy. Vooral aan de zeestaat Bosporus vind je er hippe uitgaansgelegenheden.
Serkan / 17-01-2010 14:13
Waanzinnig mooie stad; het ademt cultuur en tegelijkertijd is het een groot metropool waarin het bruist van het leven! De ontmoeting van de twee continenten en de bosphorus die de twee continenten van elkaar scheidt maakt de stad uniek. Istanbul is een stad van uitersten. Een stad waar je zowel de romantiek goed kan beleven als het wilde nachtleven kan ondervinden!
hidayet / 17-01-2010 12:36
Istanbul is een prachtig voorbeeld van cultuurbalans, een synergie tussen het oosten en het westen. Letterlijk met een brug tussen beide continenten staat het als een monument on the cutting edge. Je kunt je volop historisch, cultureel en op alle mogelijke fronten uitleven. Het probleem is dat Istanbul een verslaving wordt; eenmaal daar te zijn geweest, wil men simpelweg niets anders meer.
mehmet / 17-01-2010 11:13
Istanbul is niet alleen een stad dat een brug is tussen het oosten en het westen. Het is tevens een brug van het verleden en de toekomst.
Istanbul is een stad met veel geschiedenis, kunst, cultuur en een geweldig uitgaansleven. Het is een stad voor echte levensgenieters. Als je gaat moet je zeker niet vergeten om "Raki" te drinken in 'Nevzade".
Mehmet / 17-01-2010 01:30


Review Toevoegen
Naam : *
E-mail : *
Bericht : *
Beveiligingscode :Meer informatie | Adverteren | Disclaimer